Twee 101 jarigen en een briljanten echtpaar!

30-09-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Willemijna van Bloois-Bout werd op 21 september 1917 op Tholen geboren. Met haar ouders verhuisde zij naar Rotterdam en door het werk van haar man kwam zij uiteindelijk in Vlaardingen terecht. Hier vierde zij vorige week haar 101e verjaardag. Locoburgemeester Arnout Hoekstra ging bij mevrouw Van Bloois op bezoek op haar te feliciteren en bracht een taart mee.

Op 22 september 2018 werd Cornelia Kijne -de Korte 101 jaar! Dit vierde zij met haar drie zonen, dertien kleinkinderen en zes achterkleinkinderen. Locoburgemeester Frans Hoogendijk bracht haar afgelopen maandag een felicitatiebezoek en nam een heerlijke taart mee.

Stoffel van Houwelingen (91) veroverde Grietje van Wolferen (87) met de klanken van zijn accordeon. Hij speelde namelijk op een bruiloft waar mevrouw ook aanwezig was. De vonk sloeg over en zij trouwden op 23 september 1953. Het echtpaar kreeg een zoon en een dochter en ondertussen is de familie uitgebreid met een aantal klein- en achterkleinkinderen. Met een mooie bos bloemen ging locoburgemeester Arnout Hoekstra bij de heer en mevrouw Van Houwelingen langs om hen te feliciteren met hun 65-jarige (briljanten) huwelijksjubileum.Gerelateerd