Categorieën

Service

Suzanne Stevense columniste bij Vlaardingen 24

Suzanne Stevense columniste bij Vlaardingen 24
Nieuws

Suzanne Stevense columniste bij Vlaardingen 24

  • Redactie
  • 25-04-2016
  • Nieuws
Suzanne Stevense columniste bij Vlaardingen 24

VLAARDINGEN – Kort geleden hebben we afscheid genomen van columnist Wouter Schutte, die eens per vier weken afwisselend met Bas van Toor, Bram Keizerwaard en Ben Trooster een column schreef voor de zaterdag.

Hoog tijd voor wat vrouwelijke inbreng tussen de mannen dachten we zo, en in Suzanne Stevense-Boeters hebben we die gevonden ! Suzanne is in Vlaardingen bekend van de mini-biepjes (kleine bibliotheken bij scholen waar je gratis boeken kunt lenen), als docent van creatieve workshops voor jong en oud bij “Werkwinkeltje” en nog meer dan een handvol andere initiatieven en activiteiten.

Kortom, het creatieve ‘spat er af’ bij Suzanne en daarbij komt dat ze een vat vol verhalen  is. Binnenkort gaan we van Suzanne nog heel veel meer horen want ze is bezig met een initiatief in de binnenstad, iets wat nog heel pril is en waar we dus nog even over zwijgen…wacht maar af !

Nader kennismaken met deze creatieve duizendpoot kan wel heel snel op Vlaardingen24. Op 14 mei publiceren we Suzanne’s eerste column. Wij zien er naar uit en zeggen voor nu “Welkom aan boord, Suzanne” !

Meer weten over creatieve workshops of vintage spulletjes die Suzanne ook verzamelt en voor een prikkie van de hand doet ? Stuur dan een mailtje naar [email protected]