Studenten organiseren loterij voor het goede doel

27-11-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Op vrijdag 30 november kun je leuke prijzen winnen bij een loterij in het Delta Hotel en tegelijkertijd het goede doel steunen. Vijf studenten van de opleiding Officemanagement aan de Hogeschool Rotterdam hebben een evenement georganiseerd met als titel: “Een lot uit de loterij”.

Tijdens het evenement wordt er een loterij gehouden, en de studenten hebben daarbij leuke prijzen gesponsord gekregen. Zo kun je overnachtingen in een hotel winnen, een fotoshoot,  vouchers van Vapiano en nog veel meer!

Wie er heen gaat kan natuurlijk ook genieten van een hapje en een drankje, en de studenten hebben ook voor de nodige entertainment gezorgd, waaronder een zangeres.

Het doel voor het organiseren van het evenement is om geld op te halen voor stichting Jarige Job. De studenten hopen op de dag zelf zoveel mogelijk geld op te halen, zodat stichting Jarige Job de kinderen blij kan maken.

Het Delta Hotel heeft haar deuren geopend voor het evenement op vrijdag 30 november vanaf 18.00 uur.

Let op: Je kan het event alleen bijwonen met een uitnodiging, maar die kun je krijgen als je een mailtje stuurt naar 0929994@hr.nl

 

Het goede doel: Stichting Jarige Job


Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor ruim 61.000 kinderen in Nederland is dat helaas niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis weinig of zelfs geen geld voor is. Op hun mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeau, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Jarige Job helpt deze kinderen. Zij geven de kinderen een verjaardagsbox ter waarde van €35,- met alles erop en eraan. Zoals slingers, ballonnen, taartmix, traktaties, wat lekker voor thuis en cadeautjes. De kinderen hebben geen idee van het bestaan van Jarige Job.

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date