Spring Foundation in de race voor DSW-prijs

10-11-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – De Spring Foundation is genomineerd voor de Anne-Marie van der Lindenprijs. Deze prijs is eind 2015 ingesteld door Chris Oomen, voorzitter Raad van Bestuur DSW Zorgverzekeraar. De prijs is bedoeld voor projecten en initiatieven in de zorg- en welzijnssector in de regio’s Nieuwe Waterweg Noord en/of Delft, Westland en Oostland.

In 2016 is de Anne-Marie van der Lindenprijs voor de eerste keer uitgereikt aan stichting De BuurTvrouw met hun project ‘Thuis opgehaald’. Dit jaar is een van de drie genomineerden dus de Vlaardingse Spring Foundation. Zij zetten zich in voor het bestrijden van (sociale) armoede in Vlaardingen met een bijzondere aandacht voor gezinnen met kinderen. Zo zijn er drie jaarlijks terugkerende activiteiten waar zij een financiële impuls voor kunnen gebruiken: het verstrekken van winterschoenen aan kinderen uit arme gezinnen, een cadeau van Sinterklaas voor deze kinderen en een dagje uit voor gezinnen.

Naast de Spring Foundation zijn Ipse De Bruggen uit Zoetermeer en de Stichting Sprank uit Berkel en Rodenrijs genomineerd. De officiële uitslag wie de winnaar is wordt op 7 december bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Stedelijk Museum Schiedam!Gerelateerd