Slachtoffer beroving in het zonnetje gezet

14-09-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Op woensdag 17 augustus werd de achtjarige Melle door drie grotere jongens van zijn mooiste Pokémonkaart beroofd. Kort ervoor was hij bij de speelgoedwinkel van Bart Smit aan het Liesveld op een ruilbeurs geweest. Het kaartje was zeldzaam en wel zo’n twintig euro waard. Zijn tienjarige broer Sonne werd diezelfde middag ook geconfronteerd met het drietal, bij de parkeergarage van Albert Heijn. Sonne kreeg daarbij klappen maar wist de jongens te verjagen.

Toen ze op het hoofdkantoor van Bart Smit in Amsterdam van het verhaal hoorden wilden ze daar iets bijzonders doen voor Melle. Iets om het verlies van zijn Pokémonkaart goed te maken en misschien ook om te helpen de herinnering aan die nare ervaring van augustus wat te verzachten. Dus werd Melle vandaag met zijn ouders en broer uitgenodigd om naar de winkel van Bart Smit aan het Liesveld te komen. En daar wachtte hem een grote verrassing!

Uit handen van één van de medewerkers van Bart Smit kreeg hij niet alleen een cadeaubon om zelf eens wat leuks uit te zoeken maar ook de nieuwste Pokémon jubileumbox. Pokémon bestaat in 2016 maar liefst 20 jaar en dat wordt gevierd met speciale Pokémon TCG boxen. Voor de Pokémon-ingewijden: deze boxen bevatten boosters van een unieke boosterset Generations, die alleen maar in deze boxen te verkrijgen zijn.

Melle was er dolblij mee en bedankte de medewerker van Bart Smit voor deze onverwachte ‘opsteker’. De cadeaubon zou hij met zijn broertje delen, maar de Pokémonbox…die hield hij toch echt zelf.Gerelateerd