Sixties en zigeunermuziek in het Merlijntheater

28-04-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Al ontdekt dat het Merlijntheater aan de Korhoenlaan 7 een wereldplek voor wereldmuziek is ? De komende weken vindt er weer een tweetal concerten plaats van bijzondere bands.

Op zaterdagavond 9 mei om kwart over acht ’s avonds gaan we terug naar de Swinging Sixties en Seventies met The Mob. Scheur u een keer los van de horden bekende Nederlanders op TV die almaar praten, maar nooit met u. The Mob bestaat uit Henk (gitaar, zang) Marcel (gitaar, backing vocals) Dick (toetsen, backing vocals), Ron (bas, backing vocals) en David (drums) en zij maken onvergetelijke muziek uit vergeten tijden: de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw. Uiterst dansbaar, nostalgisch en modern tegelijk. Ontdek (eventueel opnieuw), wat er zo prachtig aan is.

Op zaterdagavond 23 mei om kwart over acht speelt Tzigane onvervalste zigeunermuziek. Dat wilt u niet missen want ze komen maar één keer !  Deze zigeunerkapel van het gelijknamige Utrechtse studenten-muziekgezelschap was de eerste in zijn soort van Nederland. Een prachtige ploeg akoestische musici, zeven man sterk en internationaal door de wol geverfd. Laat u meeslepen door de majestueuze muziek van het reizende volk.

Bij elk concert ziet u een zeer beknopte, satirische theatervoorstelling uit de serie ‘De Spiegel van Merlijn’. Actuele hot items worden onderhanden genomen en geen onderwerp wordt daarbij geschuwd. Kwetsen willen de theatermakers van Merlijn echter niet. Mocht u niettemin gekwetst worden door de show: het concert dat volgt, zal u alles doen vergeten.

Entree voorverkoop € 12,50 (aan de zaal € 15). Bij elk kaartje worden twee gratis glaasjes bier of wijn geschonken.

Meer informatie ? Klik  hier  

 Gerelateerd