Sint in Vlaardingen live op televisie

02-11-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Sinterklaas mag dan al erg oud zijn, maar hij maakt gebruik van de meest moderne technieken! De feestelijke intocht is dit jaar ook via een livestream te volgen. Sinterklaas: “Het maakt me zo blij dat zieke kinderen, ouderen of mensen die slecht ter been zijn de hele intocht thuis of in een verzorgingstehuis live kunnen volgen!” Dat volgen kan via Omroep Vlaardingen op de televisie of online via de website www.sintinvlaardingen.nl . Ook staan er dit jaar metersgrote led-schermen bij het stadhuis en op het Veerplein, zodat niemand iets van het feest hoeft te missen!

Voor wie niet zelf bij de intocht aanwezig kan zijn, de uitzending start om 9.15 uur en duurt tot 15.30 uur. De hele dag is er een speciale cameraploeg in de buurt van Sinterklaas om live verslag te doen van alle gebeurtenissen en activiteiten. Dat levert vast mooie beelden op van onze haven en het historische centrum van Vlaardingen.


Dit jaar voor het eerst grote led-schermen

“Ik ben erg blij en trots dat het Vlaardingen is gelukt om grote led-schermen naar de stad te halen om nog meer kinderen de kans te geven de feestelijkheden te volgen”, aldus Sinterklaas. “In de ochtend staan de schermen al bij het stadhuis, zodat iedereen die daar staat via de schermen de stoomboot de haven in kan zien varen. Ook is daar goed te zien hoe burgemeester Annemiek Jetten mij officieel welkom heet voor het stadhuis. Daarna worden de schermen verplaatst naar het Veerplein, zodat het feest ook achterin goed is te zien.”Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date