Schuif aan bij het IKV Netwerkdiner

05-12-2022 Nieuws Ingezonden mededeling

VLAARDINGEN - IKV Ondernemend Vlaardingen organiseert maandag 12 december voor haar leden haar klassieke netwerkdiner in het Delta Hotel. Met een diner dat bestaat uit drie rondes kunnen de leden weer heerlijk genieten van een top geserveerd driegangenmenu. Na elke gang wisselen we van plek en kun je frank en vrij met andere ondernemers kennismaken, waarschijnlijk wel mensen die je normaal gesproken vrijwel niet spreekt.

Bijdrages ten top
Speciaal voor het Netwerkdiner dit jaar, hebben we samen met onze partner Delta Hotel een aantal extra bijdragen aan het event toegevoegd. De eerste bijdrage aan deze avond wordt geleverd door Galerie Susan Ruiter, die bijzondere schilderijen in de ruimte ophangt. Samen met Sweet Balloons zorgen we voor een prachtige aankleding van de ruimte.

Extra lekkere hapjes
Maar er zijn deze avond ook nog twee ondernemers die beiden voor wat extra lekkere hapjes zorgen. Zo levert Holger van de Heul van de Oesterparel een heerlijke amuse die de smaakpapillen alvast wat zullen aanwakkeren. En Sietze Batema van Sprinkhaanverhuur verzorgt het toetje, een verrassing waar we allemaal van zullen watertanden. Verder zullen de koks van het Delta Hotel hun best doen op het voor- en hoofdgerecht.

Aanmelden
Na het netwerkdiner is er nog genoeg tijd om informeel na te tafelen. Wil je ook aanwezig zijn bij het netwerkdiner? Meld je dan nu aan via de website. Vermeld wel even of je alleen komt of iemand meeneemt.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date