Schone straten voor de binnenstad

02-10-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - De binnenstad van Vlaardingen krijgt schonere straten. Vanaf 2 oktober tot ongeveer 19 oktober start de gemeente met het reinigen van diverse straten in het centrum.

De werkzaamheden zijn vergelijkbaar met schoonmaakwerkzaamheden op het Veerplein twee jaar geleden. Medewerkers van een reinigingsbedrijf gaan aan de slag met het verwijderen van kauwgom en het reinigen van de straten. Voor een groot deel van de werkzaamheden, maken zij gebruik van speciale machines, waardoor de omgeving ook netjes blijft tijdens de reinigingsronde. Voor delen waar de machine niet bij kan, gebruiken de medewerkers een zogenaamde spuitlans. Dit kan enige overlast van het opspuiten van vuil geven. De schoonmaakactie is onderdeel van de werkzaamheden waarbij gemeente, winkeliers, organisaties en bewoners actief samenwerken aan levendige binnenstad.


BuitenBeterapp

Heeft u een vraag over deze schoonmaakactie of wilt u een melding maken over de openbare ruimte? Maak dan gebruik van de gratis BuitenBeterapp of bel naar de Buitenlijn op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer (010) 248 4000.

Gerelateerd