Schilderij ‘Jong & Oud’ overhandigd aan burgemeester

11-06-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Afgelopen tijd hebben ze samen hard gewerkt aan het kleurige schilderij: de kinderen van groep 3 van basisschool De Klimop en de bewoners van de somatische afdelingen in Het Zonnehuis. Het schilderij, dat als thema ‘verbinding’ heeft, is het mooie resultaat van deze samenwerking. Op het schilderij zie je de handen van zowel bewoners als schoolkinderen en de kleurvlakken zijn door allebei geverfd. 

Vandaag kwam burgemeester Annemiek Jetten zelf naar Het Zonnehuis om het schilderij in ontvangst te nemen. Ze vertelde dat het schilderij in haar werkkamer wordt opgehangen en dat het daar vast heel mooi zal staan. 

Dit schilderij is niet het eerste creatieve project tussen De Klimop en de somatische afdelingen van Het Zonnehuis. Gemiddeld één keer per maand komen de kinderen van groep 3 op bezoek bij de bewoners en samen gaan ze dan aan de slag met een creatieve activiteit. Het is altijd een gezellig samenzijn, waar zowel de kinderen als de bewoners erg van genieten.
 
Zonnehuisgroep Vlaardingen is een integrale aanbieder van verzorging, verpleging, behandeling en dienstverlening aan voornamelijk senioren in Vlaardingen en omstreken. Uitgangspunt is met persoonsgerichte zorg op maat bijdragen aan kwaliteit van leven. Zonnehuisgroep Vlaardingen is deelnemer in de Zonnehuis Groep.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date