Categorieën

Service

Schiedamseweg twee weken dicht

Schiedamseweg twee weken dicht
Nieuws

Schiedamseweg twee weken dicht

  • Redactie
  • 12-08-2015
  • Nieuws
Schiedamseweg twee weken dicht

VLAARDINGEN – De Schiedamseweg is van maandag 17 tot en met vrijdag 21 augustus en van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus afgesloten voor doorgaand verkeer. De drempelkussens die vorig jaar zijn aangebracht worden vervangen door wegversmallingen. De drempelkussens bij de Stadsgehoorzaal blijven wel liggen. 

De woningen in de buurt van de drempelkussens hebben last van trillingen en daarom komen er wegversmallingen voor in de plaats. Aan weerszijden van de versmallingen wordt een fietspad aangelegd, zodat fietsers op een veilige manier kunnen passeren. Door de wegversmalling kan één auto, zodat weggebruikers op elkaar moeten wachten. 

De drempelkussens aan de kant van het Verploegh Chasséplein worden van maandag 17 tot en met vrijdag 21 augustus aangepast. De Schiedamseweg is dan vanaf de Oude Havenbrug tot aan de Wilhelminastraat bereikbaar. De drempelkussens bij de Callenburgstraat worden van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus aangepast. De Schiedamseweg is dan vanaf de Oude Havenbrug tot aan de Eendrachtstraat bereikbaar en vanaf het Verploegh Chasséplein tot aan de Arnold Hoogvlietstraat. Bussen van de RET en hulpdiensten kunnen wel langs de werkzaamheden rijden.