Satire terug bij Omroep Vlaardingen

24-09-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Het radioprogramma Vlaardingen Late Night Live keert terug op Omroep Vlaardingen. Sinds 2012 was het programma elke zaterdagavond te beluisteren. De show keert nu terug als maandelijkse variant: Vlaardingen Late Night Live’s Dicks in Space zal elke laatste zondag van de maand tussen 21:00 en 23:00 uur te beluisteren zijn op Omroep Vlaardingen.

Het programma wordt vanaf het prille begin gemaakt door een vast team. Tjerk van der Ende, Hidde van der Ende, Allard van der Hoek, Jorris Lemson en Ester Janssen bespreken het lokale en landelijke nieuws aan de hand van sketches, typetjes en liedjes. Daarnaast is er genoeg ruimte voor absurde items.
Met name de lokale politiek is niet meer veilig. In het verleden bleek al dat menig raadslid geschikt is voor een persiflage. De afgelopen maand zijn er al genoeg onderwerpen de revue gepasseerd waar het team van Dicks in Space wel wat mee kan.

De eerste uitzending van Vlaardingen Late Night Live’s Dicks in Space is vandaag, 24 september om 21:00 uur te beluisteren op Omroep VlaardingenGerelateerd