Rotary stuurt 2 Vlaardingse jongeren op inspiratieweekend

04-10-2019 Nieuws Redactie

Een inspiratieweekend in het Delta Hotel.

VLAARDINMGEN - Ben jij die jonge professional en barst je van de ambitie? Dan nodigt Rotary Vlaardingen jou uit! Op 25 ,26 en 27 oktober organiseert Rotary wederom RYLA, wat staat voor Rotary Youth Leadership Awards. Een weekend in het Deltahotel voor jongeren, die nog studeren en/of aan het begin van hun carrière staan. Tijdens dit coachings-weekend worden ze uitgedaagd om met inspanning én ontspanning hun persoonlijke leiderschapskwaliteiten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Voor deelname aan de RYLA wordt je van oudsher uitgenodigd. Echter, Rotary Vlaardingen wil twee Vlaardingse jongeren, die geen connecties hebben met Rotary, de kans geven om deel te nemen aan dit inspiratie- weekend. De kosten voor deelname zijn € 230,-. Rotary Vlaardingen sponsort hiervan €180,-. Vijftig euro investeer je in jezelf.

Laat ons weten waarom we jou moeten uitnodigen voor RYLA Dus ben jij in de leeftijd van 22 tot 28 jaar en studeer je of sta je aan het begin van je loopbaan? Zit je vol met ambitie, heb je affiniteit met leiderschap, ben je niet bang om met je zelf te worden geconfronteerd en wil je je groei versnellen? Laat ons dan voor 9 oktober weten waarom jij moet deelnemen aan dit topweekend. Stuur je motivatie + CV naar voorzitter@rotary-vlaardingen.nl.

Het RYLA weekend vindt plaats in het Delta Hotel, waar overnachting en een aantal maaltijden bij is inbegrepen (Drankjes tijdens borrelmomenten zijn voor eigen rekening en je deelt een kamer met een andere deelnemer).

Vrijdagavond 25 oktober starten we om circa 17.00 uur en zondag rond 14.00 zit het weekend erop. Vanzelfsprekend ontvang je naast een hele mooie ervaring, nuttige contacten en veel kennis, ook een RYLA certificaat.

Wie durft het aan? Wie zien we 25 oktober? De hoogte van je opleiding, waar je woont en wat je gelooft maakt geen verschil voor deelname. Je ambitie en motivatie wel! Dinsdag 15 oktober maken we bekend welke twee kanjers door Rotary Vlaardingen worden uitgenodigd om deel te nemen. Heb je nog vragen, stel ze gerust! En voor diegene die nog iets meer willen weten over RYLA, kijk hier even! Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date