Rotary Club Vlaardingen houdt alleenstaandendiner

10-12-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Meer dan honderd gasten worden op dinsdagavond 19 december opgehaald om deel te nemen aan het 23ste ‘alleenstaandendiner Vlaardingen’. De kosten voor het diner worden gedekt door de opbrengst van de verkoop van boterletters door de leden van Rotaryclub Vlaardingen en door giften. Het alleenstaandendiner wordt georganiseerd in samenwerking met het Delta Hotel en Kwaliteitsbakker Herweijer.

Al een groot aantal jaren biedt Rotaryclub Vlaardingen in de kerstperiode alleenstaande inwoners van Vlaardingen een diner aan. De honderd gasten worden door de Rotaryleden opgehaald en thuisgebracht. De gasten krijgen een viergangendiner voorgeschoteld, dat wordt omlijst door passende muziek en een fraai kerstverhaal. De Rotaryleden serveren zelf de gerechten en dranken.


Rotary helpt


Rotaryclub Vlaardingen staat midden in de maatschappij; heeft leden met verschillende beroepen en achtergronden én zet zich jaarlijks in om geld in te zamelen voor onder andere de Santarun Vlaardingen, het Groot Vlaardings Dictee en het Alleenstaanden Diner.
Meer informatie vind je op Facebookpagina en de website van de Rotary club Vlaardingen.Gerelateerd