Reünie van Het Vrondel

01-10-2019 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Zo’n 50 jaar geleden vond in Woodstock plaats, het hoogtepunt van de tegencultuur in de jaren zestig. In Vlaardingen startte er een jeugdsoos op de Schiedamseweg. Lang vervlogen tijden, maar voor velen een welhaast legendarische plek: Het Vrondel. Op 9 november wordt er een reünie gehouden voor iedereen die er geweest is om mooie herinneringen op te halen en oude vriendschappen weer te hernieuwen.

Het Vrondel maakte deel uit van drie sociëteiten die ondergebracht in waren in Jeugdhuis De Vleet aan de Schiedamseweg, dit was een gereformeerd jeugdhuis. Het Vrondel startte 50 jaar geleden in het jaar van Woodstock en heeft ongeveer 18 jaar bestaan. De leeftijd van de bezoekers was zo’n beetje van 15 tot en met 19 jaar en daarna stroomden de meesten door naar de andere sociëteiten.

In en vanuit Het Vrondel werd van alles georganiseerd zoals optredens, filmavonden, disco, strandwandelingen kampeerweekeinden en nog veel meer. Vele huisbandjes zijn er ontstaan en  onder meer Boedha-sound en Wima-sound zijn daar geboren. Veel ‘Vrondelaars’  hebben hun vrije tijd in het Vrondel doorgebracht en ook veel vriendschappen gesloten. Bij eerdere reünies bleek dan ook dat het Vrondel gevoel nog steeds bij veel mensen een warm gevoel geeft.

Daarom doet een reüniecommissie, bestaande uit Wilma, Hannie, Wilma en Cora, deze oproep om weer de mensen van toen bij elkaar te roepen. De reünie wordt op de Schiedamseweg gehouden. De tijd wordt nog gecommuniceerd aan de mensen die zich aangemeld hebben.

Aanmelden via mailadres van vrondelreunie@gmail.com en wel zo spoedig mogelijk.  Er wordt een kleine bijdrage van €7,50 per persoon gevraagd voor een drankje en dergelijke op deze gezellige avond. Te storten op rekening NL11 INGB 0000 1918 82 t.n.v. Cora van der Vlugt v.d. Vooren.

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date