Restaurant Westkaai sluit…en is te koop

16-09-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Restaurant Westkaai aan de Westhavenkade 10 sluit per oktober haar deuren. Zo laat eigenaar Leo Verhart weten via de eigen website en social media. Verhart gaat zich storten op ‘andere mooie uitdagingen in het leven’.

,,Er is in de afgelopen tijd gekeken naar opvolging, maar dat is tot op heden nog niet gelukt’’, aldus Verhart. ,,Chef-koks Dave en Marthijn en de rest van het gastvrije team zullen in de komende periode aan de slag gaan bij andere horeca gelegenheden en u daar ongetwijfeld weer van de lekkerste gerechten en drankjes voorzien. Vraag hen zeker nog even waar u ze binnenkort kunt vinden’’.

Tot aan de definitieve sluiting, na zaterdag 29 september, zal Westkaai nog een aantal mooie culinaire avonden verzorgen. Tot en met die datum kunt u er nog gewoon eten en reserveren doet u via deze link!

Westkaai wordt inmiddels te koop aangeboden: ,,Mocht u interesse hebben in Restaurant Westkaai als prachtige plek om een restaurant voort te zetten? Neem dan zeker contact op met Leo Verhart. Het historische pand en alle inventaris blijven voorlopig bestemd als horeca gelegenheid en bieden een unieke kans om met een goede naam te starten als ondernemer’’.

Gerelateerd