Reconstructie knooppunt Vijfsluizen

09-07-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Door verandering in de infrastructuur en de toenemende bedrijvigheid is de verkeersdrukte op knooppunt Vijfsluizen sterk toegenomen. Door deze toename stroomt het verkeer niet goed door. De gemeenten Schiedam en Vlaardingen pakken de doorstroming nu samen op met een heel pakket aan maatregelen om de weg beter in te richten.

Het knooppunt Vijfsluizen regelt met vier kruispunten de ontsluiting van verkeer vanuit en naar Vlaardingen en Schiedam. In het project Knooppunt Vijfsluizen pakken de gemeenten deze vier kruispunten en leggen ze ook alvast een nieuwe aansluiting aan op de Mr. L.A. Kesperweg vooruitlopend op de ontwikkeling van het terrein Klaver 4 (het voormalig sportpark).

Naast de maatregelen voor een goede doorstroming, krijgt ook de uitstraling van de weg een oppepper. Er komt een doorgaande groene berm met een statige bomenrij die de twee rijrichtingen scheidt. Hierdoor rijdt men begeleid door groen de stad of de bedrijventerreinen  in en uit.

 

Planning

De werkzaamheden vinden plaats in 2017. De rijbanen blijven tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk toegankelijk. Houdt u wel rekening met de nodige hinder op deze toch al drukke route. Tijdens het hele project blijven de gemeenten en de aannemer u als gebruiker van het knooppunt informeren over eventuele verkeershinder en omleidingen.

Voor meer informatie kunt u terecht op werkaandeweg . Heeft u nog vragen? Stuur dan een bericht via vlaardingen.nl/contactformulier .Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date