Prijswinnaars Kerstbomenactie op de foto met burgemeester en brandweer

23-01-2020 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op woensdag 22 januari reikte burgemeester Bas Eenhoorn de prijzen uit aan de prijswinnaars van de kerstbomenactie. In december riepen Irado en de gemeente kinderen op om een handje te helpen met het inzamelen van kerstbomen. Maar liefst 3548 bomen werden ingeleverd, bijna 1000 meer dan vorig jaar. Voor elke ingeleverde kerstboom kregen de kinderen 50 cent en een kanskaart waarmee ze kans maken op een mooie prijs! Uit alle ingeleverde kanskaarten zijn zes gelukkige winnaars getrokken: Chelestyne, Ivano, Toni, David, Bram en Tymo. Tymo had de meeste kerstbomen ingeleverd. Bijna 600 stuks!

Chelestyne heeft het geld wat ze verdiend heeft met het ophalen van de kerstbomen gedoneerd aan het goede doel La League (een wereldwijde voetbalcommunity voor meiden met als doel om het meidenvoetbal naar een hoger niveau brengen zowel in Nederland als de rest van de wereld). En Bram doneerde een deel van het geld dat voor zijn prijs bedoeld was aan het WWF voor hulp aan de dieren in Australië die het door de bosbranden heel moeilijk hebben.

Uit de overgebleven kanskaarten trokken de prijswinnaars 18 kanskaarten. Deze kinderen mogen een middag op pad met de politie en brandweer. Zij worden hiervoor binnenkort uitgenodigd.


Gerelateerd