Predicaat Koninklijk voor honderdjarig Houdijk Holland 

10-09-2022 Nieuws Redactie

Burgemeester Bert Wijbenga van Vlaardingen overhandigt het predicaat aan Directeur-eigenaar Bart Houdijk

VLAARDINGEN - Tijdens de jubileumreceptie op vrijdag 9 september heeft de burgemeester van Vlaardingen, Bert Wijbenga, het predicaat ‘Koninklijk’ overhandigd aan directeur-eigenaar Bart Houdijk van Houdijk Holland. Dat betekent dat het Zijne Majesteit heeft behaagd Houdijk Holland het predicaat Koninklijk toe te kennen. 

Directeur-eigenaar Bart Houdijk: ,,Ik ben heel blij en erg trots! Mijn vader en ooms en mijn grootvader, maar ook andere familieleden en natuurlijk de werknemers hebben hun ziel en zaligheid in het bedrijf gestopt en gewoon keihard gewerkt. En dan deze waardering en erkenning krijgen, dat gun ik het bedrijf. Dat versterkt onze reputatie van innovatief bedrijf in binnen- en buitenland.''

Het predicaat koninklijk staat symbool voor bedrijven die meer dan 100 jaar bestaan, te goeder naam en faam bekend staan en dus van onbesproken gedrag zijn. Royal Houdijk treedt daarmee toe tot een select gezelschap van onderscheiden bedrijven die het predicaat mogen voeren zoals: KLM, Shell en Grolsch. Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date