Politie in actie voor Sinterklaas!

20-11-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Het zijn drukke tijden voor Sinterklaas. Nog maar net ingehaald in de Oude Haven van Vlaardingen of het werk wacht: kadootjes kopen en inpakken. Gelukkig krijgt de goedheiligman hulp van zijn pieten en ook van bijvoorbeeld de vrijwilligers van de Spring Foundation. Deze stichting is in 2012 opgericht, een netwerkclub van vrouwen met als doel iets te doen aan de armoede in onze stad. Met een extra focus op gezinnen met jonge kinderen. De Spring Foundation is ervan overtuigd dat je met concrete, lokale initiatieven een verschil kunt maken.

Afgelopen dagen waren de vrijwilligers van de Spring Foundation bezig met het inpakken van kadootjes voor Sinterklaas. Geschenken voor meer dan tweehonderd huishoudens waar kinderen in sociale armoede leven en er vaak geen geld is voor extraatjes, zeker niet met Sinterklaas. Geholpen door allerlei sponsoren is het ze echter ook nu weer gelukt om voor elk van die kinderen te zorgen voor kadootjes.  Binnenkort zal Sinterklaas (en een aantal hulpsinterklazen) samen met zijn Pieten al die gezinnen bezoeken en de kinderen verrassen.

Sint en de Spring Foundation kregen daarbij ook hulp van verschillende hulppieten die de handen net zo hard uit de mouwen staken. Urenlang werd er cadeaupapier op maat geknipt en de presentjes ingepakt. ,,Dankzij de hulppieten van Politie Rotterdam, van aspiranten, wijkpiet Kor tot hoofdpiet Frank Paauw, onder toezicht van Sinterklaas héél veel kadootjes ingepakt: Wat een bijzondere eenheid!’’, aldus de Spring Foundation.

Meer weten of doneren ? Ga naar de website  van de Spring FoundationGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date