Pleeggezin gezocht

29-06-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - De moeder van Mieke (om privacy redenen is er gekozen voor een andere naam) is ernstig ziek en ligt momenteel in het ziekenhuis. Dit komt helaas vaker voor. Het is nog niet bekend of en wanneer de moeder van Mieke weer voor Mieke kan gaan zorgen. Flexus Jeugdplein/pleegzorg zoekt daarom een pleeggezin waar Mieke kan wonen zolang als dat nodig is.

Mieke is een echte kletskous, ze praat erg graag en erg veel. Ze houdt van knutselen, dansen en zingen. Zij houdt ook erg veel van dieren. Mieke kan soms erg verdrietig en boos zijn.

Mieke is dol op haar moeder, maar kan zich ook wel zorgen om haar maken. Mieke gaat nu drie keer per week op bezoek bij haar moeder in het ziekenhuis. Daarnaast hebben ze graag telefonisch contact. De moeder van Mieke vindt het belangrijk ook contact te hebben met het pleeggezin waar Mieke verblijft.

De ziekenhuisopnames van de moeder van Mieke zijn acuut, er kan op voorhand niet worden aangegeven wanneer zij opgenomen moet worden. Er wordt een gezin gezocht dat met spoed en zo lang als dat nodig is voor Mieke kan zorgen. Het liefst een gezin dat woonachtig is in Vlaardingen, zodat Mieke gewoon naar haar eigen school kan blijven gaan. De voorkeur gaat uit naar een christelijk gezin.

 

Meer informatie

Bent u of kent u een (pleeg)gezin dat iets voor Mieke wil betekenen? Neem dan contact op met pleegzorgbegeleider Britt Kole via brittkole@flexusjeugdplein.nl  of 06-43162767.

 Gerelateerd