Passie heeft een prijs!

02-08-2021 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Hoe zou Nederland eruit zien zonder vrijwilligers? Dat is niet voor te stellen. Vrijwilligers verzetten ongelooflijk veel werk. Ze doen dat met liefde en vanuit hun hart. Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) organiseert jaarlijks de nationale vrijwilligersprijzen, de Passieprijzen. In Vlaardingen vielen dit jaar maar liefst 3 vrijwilligers in de prijzen. Carla, Henny en Wouter werden door hun organisatie aangemeld en kregen een Passieprijs. Wethouder Jacky Silos bezocht hen recent om hen te feliciteren en meer te horen over het mooie werk dat ze doen.

Carla van der Valk is vrijwilligster bij Hospice de Margriet. Carla is na loting genomineerd en heeft de prijs in ontvangst genomen namens alle vrijwilligers die actief zijn bij het Hospice, vertelt de vrijwilligerscoördinator. De vrijwilligers zijn stuk voor stuk nodig en heel waardevol.

Henny Petray is genomineerd door VluchtelingenWerk Zuidwest-Nederland met een heel bijzondere reden: Henny is dit jaar namelijk al 25 jaar actief voor de organisatie en daar zijn ze heel blij mee bij VluchtelingenWerk Zuidwest-Nederland.

Wouter Tieleman is genomineerd door de Stichting Antipesto. Hij werd genomineerd voor zijn enthousiasme, zijn passie en zijn bereidheid tijdens zijn inzet als Clown Wouter. Stichting Anitpesto is blij met zo’n betrokken vrijwilliger en wilde hem graag bedanken voor zijn inzet.

Wethouder Jacky Silos: “Vrijwilligers maken Vlaardingen mooier, ze maken echt meer mogelijk en ze doen dat vaak met een enorme passie en energie. Deze passieprijzen zijn dan ook echt verdiend. Ik ben trots op alle vrijwilligers die zich inzetten voor anderen in onze stad.“Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date