Pannenkoekenbakkers gezocht!

20-03-2019 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdag 22 maart vieren we de 13e editie van Nationale Pannenkoekdag! De dag dat basisschoolleerlingen door heel het land pannenkoeken bakken voor ouderen in de buurt. In de Holy heeft de (Facebook)groep Samen Sterk Holy  bedacht om de dag te verplaatsen naar 27 maart en dan in zorgcentrum Drieën-Huyse (noord) te gaan bakken. Dat doen ze dan samen met een andere groep, Moeder Informeren Moeders.

Ze kunnen in ieder geval nog wel een paar bakkers gebruiken en je kunt je opgeven. Surf even naar Samen Sterk Holy  of naar de profielpagina van Marianne Schipper en laat daar een persoonlijk berichtje achter als je mee wilt doen.

 

Pannenkoeken bakken met je hart

Maar liefst 1 op de 4 ouderen voelt zich eenzaam. Met Nationale Pannenkoekdag geven we daarom opa’s en oma’s en ouderen uit de buurt die zelfstandig of in een verzorgingshuis wonen, graag een beetje extra aandacht. Dit jaar werken we samen met stichting Met je hart die eenzame ouderen verbindt door ervoor te zorgen dat ze elkaar én anderen ontmoeten, het hele jaar door. Daarom heeft Nationale Pannenkoekdag het thema ‘Pannenkoeken bakken met je hart’. Want pannenkoeken zijn niet alleen lekker, samen eten is ook gezellig. Het brengt jong en oud bij elkaar.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date