Opnieuw gezinsuitbreiding voor Vlaardingen24

01-12-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Na Maassluis24 (december 2014), Schiedam24 (mei 2015), Schagen24Zutphen24 (september 2015) en Enschede24 is de 24-familie opnieuw groter gegroeid. Vandaag is Heerlen24 van start gegaan. Na Zuid-Holland, Noord-Holland, Gelderland en Overijssel heeft Lokaal24 daarmee ook in de provincie Limburg een eerste voet aan de grond gekregen.

Uiteraard is de filosofie ook in dit nieuwe ‘filiaal’ niet anders dan hier en gaan we voor de puur lokale aanpak! Heerlen is bovendien dit jaar de thuishaven voor Serious Request! Het Glazen Huis staat op het Pancratiusplein. Heerlen24 heeft een speciale Serious Request-pagina waar u alles vindt over de acties die er op touw worden gezet.

In Heerlen speelt Jos Tuinstra een thuiswedstrijd. Ook in deze mooie stad wordt lokaal nieuws weer gekoppeld aan een al even lokaal bedrijvenplatform waarop ondernemers uit Heerlen zichzelf zullen terugvinden. Wij feliciteren de Heerlenaren met deze mooie aanwinst in het lokale medialandschap en wensen Jos veel succes!

Gerelateerd