Opbrengst Grote Vlaardingen quiz € 1.250 voor de Yets Foundation

28-12-2019 Nieuws Redactie

Peter Ottens van de Yets foundation en Marieke Thommis met de cheque

VLAARDINGEN – Voor het vijfde jaar op rij organiseerde het CDA de Grote Vlaardingen quiz in de bomvolle Irish Pub. De quiz bestond uit vragen over bekende Vlaardingers, actueel nieuws en bekende plekken. Alles kwam voorbij. Van geschiedenis tot heden, van de Holy tot de Indische Buurt.  

Met de opbrengst van de quiz werd er een recordbedrag van € 1.250 ingezameld voor het goede doel, de Yets Foundation. CDA raadslid Marieke Thommis:  “Dit jaar heeft het CDA gekozen voor de Yets Foundation. Zij zetten zich in voor kwetsbare jongeren. De Yets maken jongeren zelfredzaam zodat die een positieve rol in de maatschappij kunnen vervullen.”  

Er deden 25 teams mee waaronder de “Viswijven”, de “Van Ruytenburchjes” het “college van B&W” en de “Vengaboys”. Het team “Bavianen mannetjes” was de grote winnaar van de quiz. Zij werden gehuldigd met een bokaal, Vlaardingse medailles en een aantal Vue bioscoopbonnen. Het was een succesvolle en geslaagde avond en we zien uit naar de zesde editie in 2020 waarin we hopen nog meer teams te mogen verwelkomen!
Gerelateerd