Ontdek de Vlaardingse geschiedenis

09-10-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Oktober is de Maand van de Geschiedenis. De stadsgidsen van ServiceTeam Vlaardingen verzorgen daarom deze maand 2 extra, bijzondere stadswandelingen.

Zaterdagavond 14 oktober staan de inwoners van Vlaardingen centraal tijdens de Vlaardingse Verhalentocht. Tijdens deze wandeling door het oude centrum worden waargebeurde verhalen uit de Vlaardingse geschiedenis afgewisseld met aloude sagen en legenden. De start is om 19.30 uur bij het stadhuis aan de Markt, hoek Schoolstraat.

Op zondagmiddag 15 oktober gaat de wandeling over voorwerpen die zijn gevonden bij opgravingen in het Vlaardingse centrum. Deze Archeologiewandeling start om 12.30 uur, eveneens bij het stadhuis aan de Markt, hoek Schoolstraat.

Beide wandelingen duren ca. 1,5 - 2 uur. De kosten bedragen € 2,50 per persoon. Bezitters van een Rotterdampas of een Vrijwiligerspas krijgen 50% korting.

Meer informatie over deze en andere activiteiten van ServiceTeam Vlaardingen is te vinden op www.serviceteam-vlaardingen.nl Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date