Ondersteuning voor ondernemers in financiële nood

27-03-2020 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Bent u een zzp’er in acute financiële nood door de coronamaatregelen? Doe dan een aanvraag voor een tijdelijke uitkering voor uw levensonderhoud. U kunt terecht bij het Regionaal Bureau Zelfstandigen (www.rotterdam.nl/rbz ). Stuur een e-mail naar bbz.rbz.wi@rotterdam.nl . Vermeld in de e-mail uw naam, woonadres en geboortedatum. U ontvangt dan zo snel mogelijk antwoord en/of een aanvraagformulier.

Uitstel betalen lokale lasten


De meeste ondernemers in onze regio hebben de belastingaanslagen voor lokale lasten van de Regionale Belasting Groep (RBG) ontvangen. Ondernemers kunnen, wanneer noodzakelijk, uitstel van betaling voor de openstaande vorderingen krijgen tot 30 juni 2020. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact op via invordering@derbg.nl .

Coronaloket Kamer van Koophandel

Meer informatie over het landelijke noodpakket, bijvoorbeeld over de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkbehoud, kunnen ondernemers krijgen bij het Coronaloket van de Kamer van Koophandel: www.kvk.nl/corona. Dat is van 8.30 tot 17.00 uur op werkdagen telefonisch bereikbaar voor vragen via 0800 2117. Een overzicht van regelingen is te vinden op www.kvk.nl/corona/het-coronavirus-check-hier-je-regelingen    Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date