Omroep Vlaardingen zoekt nieuwe medewerkers

18-08-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Na de crisis  bij Omroep Vlaardingen en het vertrek van Vincent Kevenaar als omroepvoorzitter is het nieuwe bestuur weer hard bezig om (tijdelijk) verdwenen programma's weer terug te doen keren in de ether. Zo zal vanaf 4 september het programma "Waterweg Wordt Wakker" weer van start gaan, met als centrale presentator Aad van der Steen. Daarbij worden voor dit programma nog twee vaste presentatoren gezocht om meer continuïteit te garanderen.

Voormalig hoofdredacteur van Groot Vlaardingen en AD journalist Ger van Veen is aangetrokken als eindredacteur en krijgt een centrale rol bij de coördinatie van het nieuws en de behandeling van de onderwerpen.

Minder goed nieuws is dat het actualiteiten- en nieuwsprogramma "Vlaardingen Vandaag" vanaf volgende week zal stoppen. De reden is dat er onvoldoende bemensing is om het programma te presenteren en te produceren. Het bestuur, met onder meer voorzitter John Knieriem en vicevoorzitter Margriet Kleijn, noemt het programma 'één van de pijlers die het bestaansrecht van de omroep vormen' en beraadt zich op de consequenties van het wegvallen ervan.

Voorlopig wordt er hard gezocht naar onder meer presentatoren, verslaggevers, en content-managers om de programma's weer te kunnen uitzenden. Informatie hierover kun je krijgen via info@omroepvlaardingen.nl Gerelateerd