Omroep Vlaardingen voor crisisberaad naar De Joon

30-05-2017 Nieuws Erik Meijer

VLAARDINGEN – Het bestuur van Omroep Vlaardingen heeft alle medewerkers uitgenodigd voor een bijeenkomst op 7 juni in De Joon. Op die bijeenkomst moet worden geprobeerd alle neuzen bij de omroep weer in de zelfde richting te laten wijzen. Daarbij is gekozen voor een onafhankelijk bemiddelaar in de persoon van Jan van der Kolk, teamleider op de st.-Jozefmavo en in het verleden raadslid voor GroenLinks.

,,Zeker geen gemakkelijke klus’’, zo omschrijft het bestuur in een uitgebreid schrijven aan de omroepmedewerkers de taak van Van der Kolk en dat lijkt bepaald een understatement. ‘Hels karwei’ lijkt, gezien de onbuigzame houding bij de groep protesterende programmamakers, meer op zijn plek.

Voorafgaand aan de bijeenkomst in De joon zal de bemiddelaar gesprekken voeren met zowel bestuursleden als met programmamakers die er momenteel het bijltje bij hebben neergegooid. Stakende medewerkers die zo’n voorgesprek inderdaad willen, moeten dit dan wel eerst even bij het bestuur aangeven.

Het bestuur van Omroep Vlaardingen vertrouwt erop dat er na de bijeenkomst in De Joon ‘veel misverstanden de omroep uit zullen zijn’. ,,Zodat we met iedereen die plezier heeft in het radio maken (en met onze luisteraars voor ogen!) een nieuwe weg zullen inslaan’’, zo besluit bestuurslid Arie Ouwendijk.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date