Categorieën

Service

Non-stop tatoeëren bij Dutch Ink

Non-stop tatoeëren bij Dutch Ink
Nieuws

Non-stop tatoeëren bij Dutch Ink

  • Redactie
  • 15-12-2014
  • Nieuws
Non-stop tatoeëren bij Dutch Ink

Dutch Ink eigenaar Kay Bak en Ben Saunders

VLAARDINGEN – Met het vrijgeven van de koopzondagen zijn de winkelmogelijkheden aanzienlijk verruimd in Vlaardingen. Bij Dutch Ink aan de George Stephensonweg doen ze daar aanstaand weekend nog een schepje bovenop: vanaf zaterdag 20 december om twaalf uur ’s middags tot en met de zondagavond 21 december om zeven uur is het non-stop tatoeëren !

Voor eigenaar Kay Bak is iedere klant een bijzondere gast en daarom heeft hij dit evenement tot ‘V.I.P. Tattoo weekend’ uitgeroepen. Er zijn hapjes, drankjes, muziek en natuurlijk veel inkt. De aanwezige ‘crew’  zelf zijn bovendien ook niet de eerste de beste tatoeëerders: Ben Saunders, Peet Melse, Fausto, Krystian, Gerrit, Ronnie Jonguh en natuurlijk Kay Bak zelf. Iedere acht uur wordt er onderling afgelost, dus een half afgemaakte tattoo van een in slaap gevallen naaldkunstenaar is er niet bij. Kwaliteit gegarandeerd dus.

Dutch Ink sluit met deze actie weer een succesvol jaar af en sluit tot en met 2 januari haar deuren. Op 3 januari wordt er weer fris en creatief gestart !