Nog een paar uur: stem op de YETS Foundation !

17-01-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - De YETS Foundation is genomineerd voor een Appeltje van Oranje. Deze jaarlijkse prijs van het Oranje Fonds bestaat uit een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix, en een bedrag van €15.000. Het is dé prijs voor succesvolle sociale initiatieven die mensen betrekken bij onze samenleving. Ieder jaar reikt Koningin Máxima deze prijs uit op Paleis Noordeinde.

Er kan nog tot twaalf uur middernacht vandaag gestemd worden en we willen met een extra inspanning nog eens aandacht vragen voor dit prachtige project. Stemmen op de Yets Foundation doe hier!  . Let op: de stem moet via een bevestigingsmail worden bevestigd!

De YETS Foundation heeft als doel jongeren zelfredzaam te maken zodat ze op de lange termijn een positieve rol in de maatschappij kunnen vervullen. Jongeren die opgroeien in kwetsbare situaties, missen vaak een positief rolmodel. YETS Foundation zet in Schiedam en Vlaardingen basketbalteams op voor kwetsbare jongeren onder begeleiding van pedagogisch sterke coaches. Door de juiste coaching en begeleiding te bieden die vaak in hun eigen omgeving ontbreekt, wordt met deze preventieve aanpak de kans op latere problematiek zoals schooluitval, werkeloosheid of criminaliteit verkleind.
Met het stemmen (voor het Appeltje van Oranje) op de Yets Foundation help je Peter en zijn team en de jongeren die ze helpen.

Nogmaals, stemmen doe je hier!  . Let op: de stem moet via een bevestigingsmail worden bevestigd!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date