Nieuwjaarsreceptie gemeente Vlaardingen

04-01-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - De nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur van Vlaardingen vindt plaats op zaterdag 9 januari 2016 van 16.00 uur tot 19.00 uur in het Stadhuis (Markt 11). U bent van harte welkom om onder het genot van een drankje, een hapje en sfeervolle ‘live’ muziek van trio Lulu Swing nieuwjaarswensen uit te wisselen. Kade 40 is aanwezig voor het verzorgen van activiteiten voor de kinderen.

Thema: De Burger Meester

Het thema van de nieuwjaarsreceptie is De Burger Meester. Deze campagne heeft veel Vlaardingers bereikt en enthousiast gemaakt. Meer dan 300 ideeën zijn ingediend over onder meer kunst en cultuur, groen en natuur, duurzaamheid en inrichting van de stad. Over deze ideeën gingen al 100 bezoekers van het Grote Stadsplein met elkaar in gesprek in een werkatelier. De uitkomsten van deze gesprekken laten ze u zien op de nieuwjaarsreceptie. Ook wordt inzicht gegeven in de eerste onderwerpen voor de Stadsagenda.

Ook meedoen?

U kunt ook meedoen. Voelt u zich aangesproken door een idee, een thema of een onderwerp? Wilt u een idee, thema of onderwerp adopteren om te zorgen dat het verder geholpen wordt? Kom dan naar de nieuwjaarsreceptie en laat u inspireren om mee te doen! Want dit is dé manier om invloed uit te oefenen op de toekomst van onze stad en te laten zien dat Vlaardingen je stad is.Gerelateerd