Categorieën

Service

Nieuwe winterschoenen voor 200 kinderen

Nieuwe winterschoenen voor 200 kinderen
Nieuws

Nieuwe winterschoenen voor 200 kinderen

  • Redactie
  • 29-10-2014
  • Nieuws
Nieuwe winterschoenen voor 200 kinderen

VLAARDINGEN - Zo'n 200 kinderen mochten gisteren en vandaag nieuwe winterschoenen uitzoeken bij Scapino. Deze actie werd georganiseerd door de Spring Foundation, voor het derde jaar in successie. De rekening van de actie wordt mede betaald door de Rehoboth school, die met een schoolmarkt geld inzamelde voor dit project. 

,,In deze economisch moeilijke tijden zijn steeds meer gezinnen aangewezen op hulp van familie en vrienden om de eindjes aan elkaar te knopen'', vertelt voorzitter Carianne Keizerwaard. ,,Soms is die hulp niet genoeg en worden gezinnen helaas afhankelijk van de voedselbank. Omdat veel aandacht uitgaat naar het voorzien in de eerste levensbehoeften, blijft er soms maar weinig geld over voor goede kleding en schoeisel. Goede schoenen zijn voor elk kind belangrijk en daarom helpen wij deze gezinnen een handje.'' 

Eerder deze maand organiseerde Spring Foundation de wintereditie van de kledingbank. 500 mensen werden voorzien van een wintergarderobe, ook konden de mensen een nieuwe coupe aan laten meten, er waren vijf kapsters die de hele dag (gratis) haren knipten.