Categorieën

Service

Nieuwe ontmoetingsplek voor senioren

Nieuwe ontmoetingsplek voor senioren
Nieuws

Nieuwe ontmoetingsplek voor senioren

  • Redactie
  • 03-06-2015
  • Nieuws
Nieuwe ontmoetingsplek voor senioren

VLAARDINGEN – Zorgorganisatie Middin biedt in de nieuwe woonvoorziening Stadsleven een plek voor 28 volwassenen met een verstandelijke beperking. In het gebouw Stadsleven aan de Gedempte Biersloot 3 C zijn nog andere voorzieningen gericht waaronder basisschool 't Palet.  Op de begane grond was er nog een ontmoetingsruimte waar extra en mogelijk nieuwe activiteiten ontwikkeld konden worden. Daar is nu een start meegemaakt.

Stichting Seniorenwelzijn startte vandaag in samenwerking met Middin een nieuwe ontmoetingsplek voor senioren in het centrum van Vlaardingen. Wethouder Cees Oosterom opende vanochtend om tien uur de nieuwe ontmoetingsplek. Voor senioren is hier voortaan elke woensdag van tien uur ‘s ochtends tot drie uur ’s middags een inloop. Seniorenwelzijn ondersteunt ouderen bij het leggen van nieuwe contacten in de wijk en helpt ze bij het zoeken van een maatje (mensen van alle leeftijden) om activiteiten mee te ondernemen.

Bij de opening verzekerde Cees Oosterom de aanwezigen dat hij het niet zou laten bij zijn aanwezigheid bij de opening: ,,Ik kom zeker nog eens langs’’. Daarop werd hem beloofd dat in dat geval de eerste kop koffie gratis zou zijn.