Nieuwe info over hulp bij belastingaangifte

04-06-2020 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Vanwege het coronavirus zijn de Belastinginvuldagen helaas niet doorgegaan op de oorspronkelijk geplande data. De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest om te bekijken op welke data en in welke vorm we de Belastinginvuldagen opnieuw kunnen organiseren.

Op dit moment kunnen we u meedelen dat wij contact op zullen nemen met de inwoners van Vlaardingen (en Maassluis) die al een afspraak hadden staan voor hulp bij de belastingaangifte. Woont u dus in een van beide steden en had u al een afspraak staan? Dan nemen wij contact met u op. Heeft u een afspraak staan, maar heeft u op 22 juni nog niets van ons vernomen? Neem dan even contact met ons op.

De organisatie voor de hulp aan inwoners van Schiedam vraagt nog even wat tijd, dit zal op korte termijn bekend worden gemaakt.

Bij alle ontmoetingen moeten wij rekening houden met uw en onze gezondheid en dienen we de instructies van het RIVM en de regering te volgen. Dat verwachten we ook van u wanneer u ons bezoekt. Heeft u een afspraak en heeft u of iemand in uw gezin (milde) gezondheidsklachten? Neem dan telefonisch contact op voor een nieuwe afspraak.

De Sociaal Raadslieden Minters

Burgemeester van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen
T: 010 - 435 1022Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date