Categorieën

Service

Nieuwe graven en urnentuinen op Emaus

Nieuwe graven en urnentuinen op Emaus
Nieuws

Nieuwe graven en urnentuinen op Emaus

  • Redactie
  • 25-02-2016
  • Nieuws
Nieuwe graven en urnentuinen op Emaus

VLAARDINGEN - In 1823 werd begraafplaats Emaus in gebruik genomen. Het was een van de eerste begraafplaatsen met een rooms-katholiek deel ten noorden van de grote rivieren. Mooie oude bomen en monumentale grafstenen bepalen de sfeer van het oude kerkhof. Onlangs zijn de historische gebouwen gerenoveerd en aangepast aan de moderne tijd.

Na de renovatie van de begraafplaats in 2011 is vorig jaar gestart met de aanleg van urnentuinen. De urnentuinen hebben een grootte van 80 x 80 cm en er is plaats voor 2 urnen of asbussen. De urnentuinen worden uitgegeven voor 10 jaar en kunnen hierna verlengd worden. Ook zijn er nieuwe graven beschikbaar. Voor de kosten van de graven en de urnentuinen kunt u terecht op vlaardingen.nl  met het zoekwoord ‘begraafplaats’ of bij een van de medewerkers van de begraafplaats.

De begraafplaats is telefonisch te bereiken op telefoonnummer (010) 474 2189. Begraafplaats Holy en Emaus zijn geopend op zon- en feestdagen van 09.00 tot 17.00 uur en op alle andere dagen van 09.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie op begraafplaatsemaus.nl