Nieuw: Speelparadijs De Beestenboel !

16-01-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Het heeft even geduurd, maar de vergunningen zijn binnen: Speelparadijs De Beestenboel aan de Zwanensingel 9 (bij Sportcentrum Vlaardingen) is er helemaal klaar voor om op woensdag 18 januari haar deuren te openen. Beleef de spannendste avonturen in de super hoge klimtoren, zwem mee in de blauwe ballenbak, spring tot je hoogtevrees hebt op de trampolines of speel voetbal op hoogte in de voetbalarena! Speciale aandacht is er ook voor de allerkleinsten in de vorm van een drie verdiepingen tellend speeleiland met speelelementen als glijbaantjes, 'soft play' dieren, mini ballenbak en meer, alles uiteraard op extra zachte vloermatten.

,,Het tijdspad van idee tot uitvoering heeft zo’n tweeëneenhalf jaar geduurd’’, aldus Maryam van der Heem, die samen met haar partner Kevin eigenaar is van De Beestenboel. ,,Bij de gemeente waren ze blij met ons idee, en noemden het een aanwinst voor Vlaardingen. Al met al heeft het iets langer geduurd voordat we open konden, en dat heeft weer met allerlei vergunningen en bezwaarprocedures te maken. Alles voldoet nu echter aan de strengste veiligheidseisen, wat een hoop tijd, geld en energie gekost heeft. Voor onszelf moet het echter ‘gewoon perfect’ zijn. Zelf bezochten we met onze kinderen regelmatig speelparadijzen, maar eerlijk gezegd hadden we altijd wel iets aan of op te merken. Soms was het niet schoon genoeg, of er waren geen mogelijkheden voor de ouders om even te gaan zitten en iets te eten of te drinken, noem maar op’’.

Wie langs de receptie van Sportcentrum Vlaardingen doorloopt ziet vanzelf het bord van De Beestenboel bij de aparte ingang iets verderop. Eenmaal binnen valt niet alleen de grote oppervlakte op die ingeruimd is voor het speelplezier van kinderen, maar ook de tafels en stoelen van het horecagedeelte. ,,We hebben 258 zitplaatsen, waar we er 300 mogen benutten. We willen echter niet ‘proppen’, het moet wel leuk blijven; daarmee voorkomen we dus dat het te druk wordt en dat kinderen in de rij moeten staan’’.

,,Je kunt hier prima eten, een kopje koffie drinken en nog veel meer’’, vervolgt Maryam. ,,We focussen ons ook nadrukkelijk op het plezier en gemak van de ouders. Terwijl je lekker uitrust heb je een goed zicht op de kinderen en natuurlijk houden we met onze medewerkers ook nog een oogje in het zeil. We hebben overigens een topteam, waarbij sommigen al in oktober hun baan hadden opgezegd terwijl ze nog niet zeker waren wanneer ze bij ons konden beginnen’’. 

Maryam en Kevin hebben op meer plekken ‘gezocht’ om een speelparadijs te beginnen. Uiteindelijk kwamen ze terecht bij Olaf Hanno, eigenaar van Sportcentrum Vlaardingen. ,,Olaf had ook al de ideeën waarmee wij rondliepen. Voor wie van sporten houdt en kinderen heeft is de samenwerking met Olaf ook prima: terwijl ouders gaan sporten kunnen de kinderen hier, via een speciale sport-combi, komen spelen’’, besluit Maryam.

De Beestenboel: is het een lunchroom met speelgelegenheid of een speelparadijs waar je ook nog eens lekker kunt eten en drinken ? Ontdek het zelf en ga eens kijken vanaf woensdag 18 januari ! Vanaf die dag is de Beestenboel 7 dagen per week open van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, ga naar de website: http://www.speelparadijsdebeestenboel.nl/Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date