Nee! Nee!

17-02-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Het haalde de verschillende media afgelopen week: woningcorporatie Waterweg Wonen plakte op elke brievenbus in een flat aan de Johannes Poststraat een “Nee Nee sticker”. De reden ? Er lagen nogal regelmatig folders in de hal van de flat, blijkbaar gedumpt door één of meerde bewoners en dat gaf niet alleen veel rommel maar levert ook een risico op voor brandgevaar. De woningcorporatie wilde met de stickers hier een eind aan maken.

Volgens sommigen een goede actie van Waterweg Wonen, maar niet iedereen was hier blij mee. ,,Vind het niet normaal dat een wijkmeester dit doet zonder overleg. Er wonen hier ook ouderen die graag de folders lezen En nu zelfs geen Groot Vlaardingen meer krijgen’’, was één van de reacties.

De partij ONS.Vlaardingen plaatste het bericht over de brievenbussen en de “Nee nee stickers” ook op haar pagina, maar kreeg daarvoor de ‘wind van voren’. ,,U lijkt te meten met twee maten’’, was één van de reacties. Degene die hier reageerde gaf aan zelf een “NEE NEE sticker” op de brievenbus te hebben en tot haar verbazing een (ongeadresseerde) folder te vinden van deze partij. ,,Ik zou u er graag op willen attenderen dit dan ook zelf toe te passen en uw bezorgers hierop te attenderen en aan te sturen dat NEE NEE ook echt NEE is. Anders moet ik er nog een extra sticker bij gaan plaatsen: NEE = NEE ook voor politieke partijen (en dat zo net allemaal voor de verkiezingen...).’’Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date