Nachtburgemeester verliest weddenschap en snor

31-03-2017 Nieuws Redactie

Leo met en zonder snor

VLAARDINGEN – Nachtburgemeester Leo IJdo is zijn markante snor kwijt. Het is het gevolg van een weddenschap die hij aanging met zangeres en fotografe Sandy Struijs.

Op Facebook beweerde Sandy dat de bekende zangeres Etta James (overleden in 2012) ooit getoerd heeft met de Rolling Stones. Leo IJdo, fervent muziekliefhebber, antwoordde hierop dat ze zich vergiste en dat ze Etta James verwarde met een andere zangeres. De geschiedenis echter leert dat Etta zich bij de Rolling Stones aansloot tijdens hun toer in 1978.

Leo moest uiteindelijk tot zijn spijt bekennen dat Sandy gelijk had en vandaag toog Sandy met scheermes, scheerschuim en lood in haar schoenen naar Leo IJdo. Leo stond erop dat zijn snor eraf ging, immers die was inzet van de weddenschap. Sportief, dat zeker en hij groeit vast weer aan, maar tegelijkertijd een toch wat triest moment.

In ieder geval zult u nachtburgemeester Leo IJdo even snorloos tegenkomen. Wij hopen op een voorspoedige groei van het haar onder Leo’s neus!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date