Nachtburgemeester Leo IJdo haalt 1285 euro op voor Dag Zonder Drempels

21-08-2019 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Nachtburgemeester Leo IJdo heeft met zijn kolenkit 1285 euro opgehaald voor de Dag Zonder Drempels. Het hele jaar door draait Leo als dj in de Vlaardingse horecagelegenheden en haalt daarmee geld op in zijn kolenkit voor de Dag Zonder Drempels. 

De Dag Zonder Drempels wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 31 augustus op het terrein van het Zomerterras. Ook tijdens deze dag is Leo actief als dj, bij de Silent Disco. De Dag Zonder Drempels kan niet georganiseerd worden zonder sponsoring. Ook dit jaar is de organisatie de vele sponsoren dan ook dankbaar voor de gulle giften.

 

Programma

De Dag Zonder Drempels is op 31 augustus en start om 12.00 uur. Kom rondjes draaien in de draaimolen, trommelen bij de Djembéschool, haal fratsen uit met de Mikkies, dans je suf in de Silent Disco en kom lekker bij met een gratis ijsje of een pannenkoek. Alles kan tijdens de Dag Zonder Drempels. Je kunt knutselen en schilderen, bloemschikken, kunsten uithalen bij circus Hannes & Co en je beste judoworpen laten zien.  

Ook muzikaal wordt de Dag Zonder Drempels weer een feestje dit jaar. Onder andere Rita Young, Sandy Struijs, BEM en Third Base, van United by Music treden voor je op.

 

Dag zonder Drempels


In het voorjaar van 2007 werd op initiatief van twee Vlaardingse stichtingen, De Sjaak Foundation en De Mikkies, de stichting Dag Zonder Drempels in het leven geroepen. Dag Zonder Drempels wil alle mensen, met en zonder beperking, met elkaar laten optrekken, laten spelen en een fantastische, onbezorgde middag bezorgen. Instellingen voor mensen met beperkingen, scholen voor speciaal onderwijs, projecten voor begeleid wonen en reguliere scholen in Vlaardingen en omliggende gemeenten worden persoonlijk uitgenodigd. Mede door de belangeloze inzet van veel vrijwilligers, fondsen, artiesten en (lokale) ondernemers zijn alle activiteiten gratis.Gerelateerd