Categorieën

Service

Muziekprogramma Glazen Huis

Muziekprogramma Glazen Huis
Nieuws

Muziekprogramma Glazen Huis

  • Redactie
  • 11-12-2015
  • Nieuws
Muziekprogramma Glazen Huis

VLAARDINGEN - Vandaag om 16:00 uur opent Bert Blase, burgemeester van Vlaardingen het Glazen Huis Vlaardingen en tot morgenmiddag 16.00 uur treden er allerlei artiesten live op in het Glazen Huis; wie naar het lijstje kijkt ziet hoeveel ongelooflijk veel talent de Haringstad al voortgebracht heeft:

Na de ‘aftrap’ door burgemeester Bert Blase tussen 16 en 17 uur is het de beurt aan Ashley de Jong tussen 17 en 18 uur. De Vlaardingse Ashley de Jong heeft met haar band Efficiënt de landelijke finale bereikt van de Unicef Talent Battle, een talentenjacht die de VN-kinderrechtenorganisatie heeft uitgeschreven voor muzikale kids tussen de dertien en achttien jaar.

Van 19 tot 20 uur zal Heavylight het podium betreden en die worden vanaf 21 uur afgelost door Silver Pockets Full. Om 22 uur is het de beurt aan de band Petrol, ook al zo’n talentvolle groep met Vlaardingse ‘roots’ en om 23 uur zullen achtereenvolgens BEM, Sandy Struijs en Javi Escalera de tijd op een aangenaam muzikale manier vullen tot middernacht.

Wie vrijdagnacht niet kan, wil of mag slapen moet gewoon langs komen, want Hill West zal met zijn zoetgevooisde country-klanken voor rustige sferen zorgen.

 

Zaterdag:

Chagrijnig wakker worden is er niet bij, want de band “Ogen dicht” heeft beloofd je een lekker rustig begin te bezorgen van 8 tot 9 uur op zaterdagochtend. Daarna is het tussen 9 en 10 uur de beurt aan de jongste artiest uit het rijtje: Manouk Pheifer. Tussen 10 tot 11 uur treden poppenspeler Pop-ulair en het Kinderkoor Kerk van de Nazarener op en tussen 11 en 12 uur Jessy en Fabian.

Remko Harms kennen we van LA The Voices en meer en Marescha van der Stelt is bezig met een solocarrière (binnenkort brengt ze haar eerste CD uit), maar samen zijn ze er tussen 12 en 13 uur. Wie weet wat voor schitterend duet ze nog zullen zingen !

Om 13 uur is het bijna volle bak met het Chosen Gospel Choir en om 14 uur wordt er natuurlijk een feestje gebouwd als de Wannebiezz ‘los gaan’. Afsluiter op zaterdag is de band CC Grand, waarna om 16 uur het evenement afgesloten wordt.