Morgen: Koetsenrit door Vlaardingen!

07-09-2019 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Jaarlijks organiseren de Flardingha Ruiters een koetsenrit voor mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking. Een gezellig dagje uit dat een glimlach tovert op ieder gezicht. Dit jaar is de koetsenrit op zondag 8 september. De ruiters hopen op veel toeschouwers langs de weg waar ze met zijn allen flink naar kunnen zwaaien.

Er zullen verschillende prachtig uitgeruste koetsen meerijden met de rit maar je kunt enkel mee rijden op uitnodiging. Ieder jaar worden er uit verschillende huizen cliënten en hun begeleiders uit genodigd.  Om 13.00 uur is de start vanaf Manege Die Flardingha Ruiters. Via de Westlandseweg wordt naar de Burgermeester Heusdenslaan, daarna linksaf naar de Holysingel, die helemaal uitgereden wordt tot het einde. Bij de rotonde gaat de stoet naar links helemaal achterlangs over de Olmendreef. Bij Stadsboerderij Holywood is er dan een stop voor een lekker ijsje en dat is dan rond 14:00 uur.

Na die stop is het verder langs vv Zwaluwen en dan via de Zwanensingel richting de Van Hogendorplaan, de Rotterdamseweg op over Plein 1940. Daarna een stukje Westlandseweg en bij de molen gaan ze dan links over de Korte Dijk. Zo komen ze aan bij de haven en daar zetten ze alle cliënten af, naar verwachting rond 15:00 uur.

De koetsen en paarden gaan dan naar het Hof en wachten daar tot zij de cliënten weer op kunnen halen. Ze rijden dan vanaf de Haven over het Liesveldviaduct, en via de Billitonlaan en de Marathonweg weer terug naar de manege. Ze zullen tussen half 5 en 5 uur bij de manege arriveren.

Dus ga lekker langs de kant staan om al die koetsen te bekijken en juich de deelnemers toe!

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date