Momo zoekt nieuw onderdak

06-01-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – In het Dierentehuis Nieuwe Waterweg Vlaardingen, aan de Koggehaven 16, worden dieren liefdevol opgevangen. Veel Vlaardingers treffen er ook geregeld een nieuw ‘maatje voor het leven’. Voor sommige honden of katten is het echter niet altijd even makkelijk een nieuw ‘baasje’ te vinden. Wij hopen met deze oproep van poes Momo haar te kunnen helpen aan een nieuw thuis.

,,Goedendag,

Er is geen andere kat zo fantastisch als ik en echt nie-mand kan aan mij tippen. Ik voel mij ook ver verheven boven het normale kattenvolk en wil ze echt niet in mijn buurt hebben. Hun manieren, hun luchtjes, hun haren, bah bah bah. Als ik ze al hoor of zie, of zoals nu over ze vertel dan krijg ik al bepaalde neigingen. Dus snel weer terug naar mij. Een echte dame vertelt haar leeftijd natuurlijk niet, en dat ik in 2007 geboren ben gaat dan ook niemand wat aan.

Hier in het hotel heb ik uiteraard mijn privé vertrekken. Dat bestaat uit een kamer met allerlei lekkere ligplekken voor mijn poezelige bibs, een waterfontein, speeltjes en een buitenren met nog meer ligplekjes en krabpalen. Normaal kunnen daar wel meer katten in verblijven maar je snapt natuurlijk dat ik dat niet tolereer. Ik zou dan direct een klacht bij het management indienen. Wel hoorde ik de dienstmeiden roddelen (ja dat kunnen ze hier hoor) dat het niet altijd handig is dat ik al maanden een hele kamer bezet hou. Maar het is onacceptabel om mijn ruimte te delen. Ik heb ze ook wel eens horen fluisteren dat ik best pittig kan zijn. Nou ik kan je vertellen dat ik per ongeluk wel eens spaanse peper op heb, dat was pas pittig. Maar ik??? Hoe durven ze mij zo te noemen! Daar ging de fooi en er kwam een klacht bij, dat begrijp je. Zolang ik elke dag mijn Bachbloesem druppels krijg ben ik zeer ontspannen en ben ik verre van pittig!

Iedere ochtend komt er een kamermeisje om mijn vertrekken helemaal schoon te maken. Mijn toilet wordt dagelijks geboend en zo hoort het. Ook krijg ik het ontbijt dan geserveerd en kan ik een massage bestellen. En als ik dat wens dan dient hun schoot als ligplek voor mij. Als ik zin heb dan geef ik ze opdracht om met mij te spelen. Tegen de avond volgt het diner en ik moet zeggen dat ze goed rekening houden met mijn wensen in dit betreffende hotel. Het ‘normale’ kattenvoer ruikt nogal naar mijn mening en is meer geschikt voor het gewone volk. Mijn nieren houd ik graag zuiver dus ik heb nadrukkelijke voorkeur voor het nierdieet evenals de bijbehorende medicatie.

Ik zou op zich best naar een ander hotel willen vertrekken als de faciliteiten daar minimaal net zo goed zijn. Voor minder doe ik het natuurlijk niet, dat begrijp je. Wellicht heeft iemand nog een goede tip voor me? Ik zie referenties graag tegemoet op info@dierenasiel-vlaardingen.nl  of via 010-4345335. De receptie geeft alles dan wel aan mij door. Ik kan natuurlijk ook bezoek ontvangen tijdens de openingstijden van het hotel. Dan graag wel je voeten vegen, want ik houd het graag netjes.

Hoogachtend,  Momo

PS: wat vind je van mijn foto? Speciaal gemaakt door Janneke Stam fotografie. Ik ben er blij mee!''Gerelateerd