Midden-Delfland Dag

12-03-2015 Nieuws Redactie

De rust en ruimte van Midden-Delfland: kijken, luisteren, doen, proeven of gewoon genieten.

VLAARDINGEN/MIDDEN-DELFLAND - De Midden-Delfland Dag is al vele jaren de dag waarop Midden-Delfland zichzelf op een bijzondere manier presenteert. Gemeenten, ondernemers, organisaties en bewoners van het gebied organiseren een grote of kleine activiteit die past in het jaarthema en in hun eigen plannen en activiteiten.

Verspreid over het gebied kunnen er meerdere locaties zijn die het thema van de dag: ‘Midden- Delfland biedt ruimte‘, kunnen verduidelijken, maar natuurlijk is dat ook mogelijk op ‘eigen terrein’. Zo zal er dan op 20 juni ‘voor elk wat wils’ te vinden zijn.

Het thema, ‘Midden-Delfland biedt ruimte’, biedt vele mogelijkheden. Het thema is gekozen voor heel 2015 door ANV Vockestaert, Midden-Delfland is Mensenwerk, De Tuin van de Randstad en de Midden-Delfland Vereniging. Meerdere keren dit jaar zult u dit thema dus tegenkomen, te beginnen met ‘Met Vockestaert de boer op’ op 18 april. Deze dag wordt gehouden bij diverse boerderijen in Abtswoude van 10.00 tot 16.00 uur. De opening is om 11.00 uur bij de boerderij van de familie Kester, Abtswoude 27 in Schipluiden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date