Midden-Delfland Dag in de Broekpolder

17-06-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op 20 juni wordt de Midden-Delfland Dag wordt georganiseerd door de Midden-Delfland Vereniging. Op veel locaties in dit gebied zijn activiteiten, waaronder fietstochten, bezoeken aan boerderijen en andere mogelijkheden. In de Vlaardingse Broekpolder kun je op twee locaties van 12.00 tot 16.30 uur van allerlei activiteiten genieten. 

Het centrale punt is de nieuwe Waterpoort, het nieuwe recreatietransferium dat op deze dag officieel in gebruik wordt genomen. Een tweede kernlocatie is kanoverening Natsec. Diverse sportverenigingen houden open huis met een keur aan activiteiten: tennisvereniging VLTC, Jeu de Boulesclub Vlaardingen en manege de Flardingha ruiters.
 

Spelen op het droge

Er is een veelheid aan activiteiten: kinderspelen – springkussen – wandelingen – fietsroutes – expeditie4kids – circus – sporten bij diverse verenigingen, jeugdactiviteiten in het Klauterwoud en meer.
 

Spelen op het water

Het water biedt mogelijkheden voor sport en ontspanning. Bij Natsec kun je er alles over te weten komen in o.a. kano’s – fluistersloepen - boomkano – zeilboten.
 

Heen en weer

Aangezien ook het Museum Vlaardingen zijn poorten opent, is er een veerdienst tussen Museum en Waterpoort. Er is een overstappunt bij de sluizen. Vanaf de Waterpoort kun je naar Natsec . Er is ook een pendeldienst tussen Schipluiden-Zuidvliet en Broekpolder. 

Bij de Waterpoort klinkt muziek van het Swing Dixieland orkest. Ook staat er een aantal kramen met informatie van o.a. Natuurmonumenten, Midden-Delfland Vereniging, Federatie Broekpolder, Argos, Dagjebroekpolder.nl. Kijk voor het gehele programma: www.middendelflanddag.nl.Gerelateerd