Categorieën

Service

Men Only: bier, babes en bitterballen

Men Only: bier, babes en bitterballen
Uit

Men Only: bier, babes en bitterballen

  • Herman van Nieuwenhuizen
  • 02-04-2015
  • Uit
Men Only: bier, babes en bitterballen

VLAARDINGEN – Wie verwachtte dat een zaal vol mannen zou leiden tot een ontploffende bom vol testosteron kwam gisteren bij de JT bioscoop aan het Veerplein bedrogen uit: nadat manager Mirella Huizer een aantal keren een Ladies Night georganiseerd  had was het dit keer de beurt aan de mannen met een Men Only, in een prettig ontspannen sfeer.

Honderden mannen, waarvan sommigen hun eigen ‘babe’ meegebracht hadden (controle ?), werden verwelkomd met een biertje en konden daarna met een tweetal spannend geklede dames op de foto. Er waren stands met spullen waar mannen doorgaans meer in geïnteresseerd zijn dan vrouwen, lekkere hapjes in de pauze en ook werden er wat prijzen weggegeven op basis van het nummer van je stoel en de rij waarin je zat. Wel een beetje jammer dat bij de eerste de beste uitgereikte prijs, een spiksplinternieuwe autoradio, er direct een vrouw in de prijzen viel.

In ieder geval, het was de moeite waard, voor de meeste zonder ‘aanhang’ en de film Fast & Furious 7 overtrof alle verwachtingen ! Gelukkig hebben we de foto’s nog…

Vue Vlaardingen

Veerplein 134e, Vlaardingen

Meer over Vue Vlaardingen →