Meedoen aan de fototentoonstelling Geuzenmaand ?

12-01-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Vorig jaar werd nog een fotowedstrijd werd gehouden in de Geuzenmaand maart, dit jaar gaat het anders. Aan alle amateur- en professionele fotografen wordt gevraagd een foto in te sturen met het thema “vluchteling”. Dit thema mag vrij vertaald worden, dus je hoeft geen vluchteling te fotograferen. Het wordt aan ieders verbeelding overgelaten dit vrij te interpreteren.

De spelregels: stuur een digitale foto met het thema “vluchteling” naar beaty1@gmail.com , graag in jpeg formaat en bij voorkeur ook 300 dpi; als je niet precies weet hoe dit werkt: gewoon insturen, de organisatie kijkt er dan wel naar. De deadline voor het insturen is 18 februari.

De foto’s zullen gezamenlijk tot één expositie verwerkt worden en tentoongesteld in de Cultuuurwerkplaats aan de Vetteoordskade 12. Als het ‘storm loopt’ qua inzendingen, dan overweegt de organisatie een PowerPoint presentatie van het geheel te maken, die dan weer op allerlei plekken in Vlaardingen te bezichtigen valt.

Geen wedstrijd dus dit jaar, maar ongetwijfeld een hele boeiende tentoonstelling! Check ook de Facebookpagina ‘Geuzenmaand Vlaardingen’.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date