Medewerkers weer terug bij Omroep Vlaardingen

17-07-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Na de bestuurswissel afgelopen week bij Omroep Vlaardingen zijn de kersverse voorzitter John Knieriem en vicevoorzitter Margriet Kleijn direct al in gesprek gegaan met medewerkers die hun werkzaamheden hadden neergelegd. Op basis van die acties zullen deze week alweer een aantal programma's opnieuw gemaakt en uitgezonden worden.

Eén ervan is Vlaardingen Vandaag, een magazine-achtig programma met actualiteiten, nieuws en interviews. Normaal gesproken werd dit uitgezonden doordeweeks tussen 17.00 uur en 19.00 uur, maar gedurende de zomer wordt dat, vanaf vandaag, tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Andere programma's die terugkeren zijn "For The Sake Of The Song", "Country Behind The Dykes", "Romantiek in de lucht", "Op de koffie bij Henk Koudijzer", "Rock at the Dock" en "Back in Time".

De komende weken zal ook met andere medewerkers worden gesproken. ,,Vooralsnog willen wij met jullie proberen om de programmering zoals deze tot voor kort bestond in grote lijnen te laten bestaan'', aldus het bestuur. Over wat zich op social media de afgelopen maanden heeft afgespeeld verklaren Knieriem en Kleijn: ,,In de afgelopen tijd heeft een aantal van jullie zich op soms negatieve en smadelijke wijze uitgelaten op (sociale) media over zaken aangaande Omroep Vlaardingen. We beseffen dat de frustratie in een aantal gevallen soms hoog is opgelopen en dat dit zijn weg vond in deze uitingen. Het nieuwe bestuur vindt het onwenselijk en onfatsoenlijk dat dit is gebeurd, laat staan dat dit in de toekomst nogmaals gebeurt''.

Weten welke programma's er op Omroep Vlaardingen uitgezonden worden? Kijk dan hier   Let op: het schema is mogelijk nog niet geheel bijgewerkt!

 

 

 

 


 

 Gerelateerd