Marco wandelt de vierdaagse voor Kika!

09-07-2020 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Marco Kesseboom is een wandelaar met het hart op de juiste plek. Al vier jaar achtereen heeft Marco voor het goede doel de Nijmeegse Vierdaagse gelopen. En ook dit jaar wandelt hij speciaal voor Kika de vierdaagse. Als gevolg van de Corona Pandemie wordt dit een virtuele editie. Marco wandelt wel de afstanden maar over een zelfgekozen parcours zodat grote drukte wordt vermeden.

In vier dagen tijd 200 kilometer wandelen en dat grotendeels alleen. In feite een nog grotere uitdaging. Maar het loont want Marco heeft in  vier jaar tijd ruim € 16.000,- opgehaald voor Kika. Dit jaar kunt u hem ook nog steunen. Laten we er met z'n allen voor zorgen dat Marco die 200 kilometers fluitend aflegt omdat hij weet dat nog meer mensen Kika steunen.

Marco zal de volgende routes gaan wandelen

21 Juli: Vanuit Vlaardingen via de Beneluxtunnel richting Rhoon, Portugaal naar Hoogvliet, Spijkenisse, langs Geervliet, Heenvliet, Zwartewaal naar Brielle. Over de Kaaiwal, Brielsebrug, Harmsenbrug, Calandbrug  naar Rozenburg. Met het pontje de oversteek maken naar Maassluis en terug naar Vlaardingen (53 km).

22 Juli: Vanuit Burg Haamstede over de klinkerstraat naar Renesse hierna het strand op naar Nieuw Haamstede terug naar Burg Haamstede. De tweede lus door het Bos van Westerschouwen naar Burghsluis terug naar zandvlakte van Westenschouwen, Burgh Haamstede (51 km).

23 Juli: Vanuit Vlaardingen via Schiedam naar Pijnacker, Delft, Den Hoorn, Schipluiden terug naar Vlaardingen via de trekkade (50,15 km).

24 Juli: Op de laatste dag, vanuit Vlaardingen via de waterweg langs Maassluis naar de pier van Hoek van Holland. De terugreis via Heenweg, Maasdijk via de Westgaag naar Maasland. De kortebuurt, broekpolderweg, via de Marathonweg naar de finish. (50,86 km).

De finish is bij een trouwe sponsor van de afgelopen jaren: Loodgietersbedrijf Stijnen B.V. Dus dit jaar zal voor Marco de finish van de Nijmeegse Vierdaagse zijn op de Via Gladiola van Vlaardingen, de Energieweg. Bij nummer 25 is de finish lijn getrokken.

Wilt u de actie van Marco voor Kika steunen? Dat kan HIER!Gerelateerd