Marco van Unen stapt uit CDA fractie

05-10-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Vanavond maakte raadslid Marco van Unen bekend op social media dat hij per direct uit de fractie van het CDA is gestapt. Van Unen geeft als reden op dat er teveel verschil van inzicht bestond om als raadslid in de fractie te blijven functioneren. Van Unen zal, in ieder geval tot aan de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 als zelfstandige fractie doorgaan.

Van Unen in zijn verklaring: ,,Misschien is het al in de wandelgangen waargenomen, maar graag wil ik het zelf nog even naar buiten brengen. Per direct ben ik uit de fractie van het CDA gestapt. Een verschil in inzicht in bepaalde zaken heeft mij er toe bewogen de resterende raadsperiode als éénmansfractie door te gaan. Ook het inzicht voor de nieuwe raadsperiode verschilden wij te veel van mening. Ik wil mij voor meer dan 100% blijven inzetten op de onderwerpen waar mijn passie ligt waaronder: Openbare orde en veiligheid, verkeer, cultuur, havens en markten’’.

Van Unen maakte zich de afgelopen jaren regelmatig sterk voor veiligheid in Vlaardingen, waarbij hij putte uit zijn eigen arbeidsverleden als agent.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date